Zgjedhja juaj e parë për kurset online

Mirësevini në
Prestige Center

Tek ne do të gjeni standarde të larta të mësimdhënies, shërbim të përkryer dhe staf të specializuar.

Bëhu pjesë e stafit

Nëse je i mirëpërgatitur, energjik dhe gati për sfida të reja, apliko për tju bashkuar stafit të qendrës.

Pyetje të shpeshta

Këtu do të gjeni përgjigjet e duhura për informacionin që ju mund të jeni duke kërkuar rreth qendrës.

Test online

Nëse nuk jeni fillestar, zbuloni nivelin tuaj të gjuhës gjermane nëpërmjet testit online.

Programet e Studimit

Programet tona i pështaten më së miri kërkesave dhe nevojave tuaja për të arritur rezultat maksimal.

Pse Prestige Center

Qendra e Kurseve “Prestige Center“ u krijua me synimin për të bërë diferencën në fushën e mësimit të gjuhëve të huaja. Dallohet nga stafi profesional, me kualifikime brenda dhe jashtë vendit si dhe ofrimi i përvojës së studimeve me standarte të larta. Ne përgatisim profesionalisht liderat e së nesërmes.

1.400+

Kursantë

30.000+

NDJEKËS NË RRJETET SOCIALE

4

PROGRAME STUDIMI

20

ÇERTIFIKATA VLERËSIMI

Video Play

Gjatë kursit isha shumë e impresionuar dhe shumë e kënaqur. Pa dyshim, unë do ta rekomandoj këtë qendër për këdo!

Mësuesja ime na mbante të angazhuar dhe ritmi ishte i përsosur. Stafi i zyrës është profesional dhe shumë i dobishëm.

Në secilën seancë e ndjeja gjithnjë e më shumë e që po ja vlente investimi që po bëja. Fitova një përvojë të shkëlqyer.

Artikuj dhe të Reja

20/06/2019

Aplikimi për studime në universitetet gjermane

Kush ka vendosur që të studiojë në Gjermani ka bërë një zgjedhje shumë të mirë...

15/06/2019

Çfarë duhet të dimë rreth Marketingut Online

Marketingu online është çdo përpjekje për të përhapur fjalën për kompaninë tuaj...