Mirësevini në Prestige Center

Qendra e Kurseve lider në fushën e Kurseve Profesionale dhe të Gjuhës Gjermane

Kush jemi

Qendra e Kurseve “Prestige Center“ u krijua me synimin për të bërë diferencën në fushën e mësimit të gjuhëve të huaja. Dallohet nga stafi profesional, me kualifikime brenda dhe jashtë vendit si dhe ofrimi i përvojës së studimeve me standarte të larta. Ne përgatisim profesionalisht liderat e së nesërmes.

Vizioni ynë lidhet me detajet pasi ne në vazhdimësi ndjekim përsosmërinë. Ne dëshirojmë të ndërtojmë një mjedis mirëkuptimi të përbashkët ku secili kursant, nëpërmjet studimit të përqafojë një perspektivë të bazuar mbi bashkëjetesën në komunitet, duke ndarë përfitimet, përgjegjësitë dhe sakrificat.

  • Kemi përvojën e duhur dhe një staf profesinal
  • Shërbim cilësor dhe përkushtim maksimal
  • Komunikimi i hapur dhe kujdes i vazhdueshëm

Misioni

Të përgatisim studentët që të jenë të suksesshëm në zgjedhjen e tyre. Të ndihmojë kursantët të përmirësojnë aftësitë komunikuese në gjuhët e huaja duke ofruar mësimdhënie me cilësi të lartë në një mjedis ku të gjithë respektohen, angazhohen në mënyrë aktive në studim dhe orientohen drejt arritjes së suksesit.

Programet e studimit pështaten nga pedagogët tanë për t'i bërë leksionet të kuptueshme dhe të përvetësueshme nga kushdo. Çdo trajnim apo kurs është konceptuar në mënyrë të tillë që ti lejojë kusantët të jenë në gjendje, që dijet që marrin ti vënë në praktikë në mjedisin që i rrethon. Secili prej tyre duhet të jetë i kënaqur për investimin që ka bërë.

  • Avangard në teknologji me një program interaktiv
  • Atmosferë pozitive gjatë mësimdhënies
  • Të mësuarit përmes kurikulave gjermane

Stafi i Prestige Center

Njihuni me individët e talentuar që i japin energji qendrës sonë.

Goldvin Veliu

Administrator & Drejtues Teknik

Ardita Veliu

Pedagoge e Gjuhës Gjermane

Astrit Demiraj

Trajnues i Fushës së Marketingut

Anila Shehu

Pedagoge e Gjuhës Gjermane

Pse të jemi zgjedhja juaj e parë?

Anëtarët tanë të stafit janë shumë miqësorë, ata janë gjithmonë të qeshur dhe të gatshëm t'ju ndihmojnë. Për më tepër, ne sigurohemi që të shijoni kohën tuaj të studimit tek ne. Më e rëndësishmja, mësuesit janë të përkushtuar, të kualifikuar dhe me përvojë. Mësimi zhvillohet në mënyrë argëtuese dhe interaktive. Pedagogët tanë marrin parasysh nevojat e studentëve të tyre. Ato janë në dispozicion për të ofruar mbështetje individuale gjatë gjithë kursit tuaj.

  • Programet tona të studimit, maksimizojnë progresin tuaj.
  • Ne oftojmë mësimdhënie me cilësi të lartë me çmim konkurrues.